Trabzon siyasetinin ve özellikle Maçka ilçesinin unutulmaz isimlerinden Murat Altıntaş'ın oğulları Serdar, Selami ve İlhami Altıntaş Maçka ilçesini buluşturan bir iftar yemeği düzenledi. 

Yemeğe Maçka belediye başkanı Koray Koçhan Ak Parti İlçe Başkanı Sedat Kongur  Emniyet özel hareket komutanları, ilçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, Ziraat Odası Başkanı Ogün Oğuz ve iş adamları ve misafirler katıldı.

Yemekte konuşan Sis Taş Hazır beton sahibi Merhum Murat Altıntaş'ın oğlu Serdar Altıntaş, 'Bu mübarek gecede doğduğumuz ve doyduğumuz topraklarda sizin gibi değerli insanlarla bir araya gelmek bizler için gurur vesilesidir. Rahmetli babamız bize hep birliği beraberliği nasihat etmiştir. İnsanlarla kaynaşmayı ve büyüdükçe küçülmeyi öğretmiştir. Biz de bu vesileyle maçka'da toplandık Allah hepinizden razı olsun. Altıntaş ailesi olarak babamızın en büyük mirası olan dürüstlük ve çalışkanlıkla yolumuza devam edeceğiz. Bu yolda bizlere destek veren herkese yürekten teşekkür ediyor geceniz mübarek olsun diyoruz." ifadelerini kullandı.