Altunbaş, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Genç’e gerçekleştirdiği ziyarette Trabzon’da yapımı devam eden projeleri konuştu. Trabzon’un yeni dönemde oldukça güçlü şekilde temsil edildiğini söyleyen Altunbaş, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte kabinede yer alan Trabzonlu bakanların sayısının artması bizleri son derece mutlu ettiği gibi, kentimiz için de büyük bir şans. Ülkemize en iyi şekilde hizmet edeceğine inandığımız bakanlarımızın Trabzon’da yapımı devam eden ve projelendirme aşamasında olan Kanuni Bulvarı, kavşaklar, güney çevre yolu, Erzincan-Trabzon demiryolu, hafif raylı sistem gibi kent ve bölge için son derece büyük önem taşıyan yatırımların bu dönemde tamamlanması için siyasiler olarak tüm gayretimizi göstereceğiz. Bürokraside yer alan hemşehrilerimizin de destekleriyle birlikte şehrimize çağ atlatmak için var gücümüzle halkımıza hizmet noktasında çalışacağız” dedi.

TEŞKİLAT SAHADA

Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin yapılacağı tarih fark etmeksizin çalışmalarına aynı gayret ve disiplinle devam ettiklerini belirten Altunbaş, “24 Haziran seçimlerinin ardından bir günlük istirahatin ardından teşkilat olarak sahaya tekrar indik. Yaz sıcağı, kış soğuğu AK Parti kadroları için fark etmez. Hizmetin yeri, zamanı olmaz. Biz teşkilatımızla birlikte sahadayız ve vatandaşımızla iç içe olmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

GENÇ’E BORDO-MAVİ HEDİYE

Altunbaş ziyaretin sonunda Genç’e, Ortahisar Belediyesi tarafından geçtiğimiz Mart ayında 2’incisi düzenlenen Efsanelerle Yeniden Salon Futbol Turnuvası’nda birlikte forma giydikleri maçta, Ortahisar Basın Danışmanı Fatih Yılmaz’ın objektifinden çekilen Trabzonspor formalı fotoğrafını hediye etti. AK Parti Ortahisar Tanıtım ve Medya Başkanı Hüseyin Canım organizesinde kendisine hediye edilen fotoğrafı oldukça beğendiğini ifade eden Genç, “Hazır transfer dönemiyken Trabzonspor’da severek forma giyebilirim” diyerek espri yaptı. Genç, ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederken, hediye için de teşekkür etti. Başkan Altunbaş da Genç’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.