ANADER-Ankara Gönüllülerinin desteğiyle yaklaşık 22 bin 500 TL tutarında yardım toplandı ve proje bu yardımlarla fonlandı.
Bu fonda toplanan paralarla gerçek ihtiyaçlı oldukları önceden tespit edilen ve Siirt'in Eruh ilçesindeki Cintepe, Çetinkol, Demiremek köy okullarında öğrenim gören 118 ihtiyaçlı öğrenciye kışlık giyecek olarak bot, mont ve çorap yardımı yapıldı.
Yine bu kapsamda Şırnak'ta Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından tespit edilen okullardaki toplam 122 ihtiyaçlı öğrenciye de önümüzdeki günlerde giyecek yardımı gerçekleştirilecek. 
ANADER-Ankara Temsilciliğinden Emirhan Emiroğlu ve ANADER-Trabzon Merkezi’nden Ali Habiboğlu geçtiğimiz günlerde Siirt'in Eruh ilçesinde Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ziyaretlerde bulunarak malzemelerin teslimi ve öğrencilere dağıtımı için yapılan törene katıldı. 
ANADER Kurucu Başkanı Asım Aykan, bu sosyal sorumluluk projesine ayni ya da nakdi desteğiyle katılan tüm ANADER Gönüllülerine örnek teşkil eden çabaları dolayısıyla  teşekkür etti ve ANADER olarak toplumumuzun yardıma muhtaç olan bu alanlarına yönelik sosyal projelerinin ve desteklerinin devam edeceğini söyledi.