61SAAT HABER SERVİSİ - 31 Mart Yerel Seçimleri için bütün partilerde çalışmalar devam ederken,  Belediye Başkan adaylarının ardından şimdi gözler hem büyükşehir hem de İlçe Belediyeleri listesinde.. 
Bu noktada en hızlı davranan parti ise AK Parti oldu. AK Parti, Cumhur ittifakı kapsamında MHP’ye bıraktığı 2 ilçe haricinde geri kalan 16 ilçede belediye meclis üyelerini belirledi. 
Ancak AK Parti Genel Merkezinden, bugün Türkiye genelindeki tüm Büyükşehirlerde İl ve İlçe Teşkilatlarına gönderdiği SMS mesajı planları alt üst etti. 
Gönderilen  mesajda, Büyükşehirlerde ki il ve ilçe teşkilatları tarafından hazırlanan listelerin iptal edildiği, yeni hazırlanacak listelerin ise Cumhur İttifakı kapsamında MHP ile birlikte hazırlanacağı kaydedildi. 
Bu mesaj Trabzon’da resmen şok etkisi yarattı.  Trabzon’da AK Parti, MHP’nin başkan adayının destekleneceği 2 ilçe haricinde, geri kalan 16 ilçede; İlçe Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra Büyükşehir’e gönderilecek Meclis Üyeleri de belirlenerek imza altına alınmıştı. 
Genel Merkezden gelen bu SMS ile şimdi AK Parti 18 ilçede de MHP Trabzon İl Teşkilatının kabul edebileceği şekilde,  hem ilçe hem de büyükşehir Belediye Meclis üyelerini yeniden belirleyecek.