61SAAT HABER SERVİSİ - Annesine, ‘Anneler Günü’ için çiçek göndermek isteyen Barış Yılmaz, çiçek firmaları ile yaptığı telefon görüşmesinde adresin Maçka İlçesi Yazlık Köyü olması nedeniyle bir türlü anlaşma sağlayamadı. 
Bunun üzerine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile sosyal medya adresinden iletişim kuran Yılmaz, “Bu virüs başladığından beri göremiyorum. Kendisi Trabzon’da kaldı, ben Ankara’da kaldım. Yasaklardan dolayı yanına gidemedim de… 


Yarın Anneler Günü. Bir çok firmaya sordum, fakat annem Trabzon Maçka İçlesi Yazlık Köyünde olduğu için oraya kurye hizmeti verilmiyor. Sizin yardımızla en azından bir çiçek göndermek istiyorum. Umarım mesajımı görür ve yardımcı olursunuz” diye yazdı. 
Başkan Murat Zoruloğlu ise gönderilecek hediyenin yerine ulaması için Yılmaz’dan iletişim bilgilerini istedi. 
Ardından iletişim bilgilerini alan belediye personelleri Barış Yılmaz’ın annesini bulunduğu Yazlık Köyünde ziyaret ederek hem Anneler Gününü kutladı, hem de çiçek verdi. 

Yılmaz, daha sonra bu anları yeniden sosyal medya hesabından paylaşarak, “Ankara’dan Trabzon’da ki annemin Anneler Gününü nasıl kutlayabilirim diye düşünürken Sayın Başkanımız Murat Zorluoğlu devreye girdi. Size ve yardımcı olan herkese teşekkür ederim” dedi.