Akçaabat ilçesinde ikamet eden çift, bütün zorluklara göğüs gererek büyüttükleri kızlarının anaokuluna başlamasının mutluluğunu yaşıyor.
Anne Melih Polat, çeşitli sağlık sorunları ve maddi zorluklara rağmen mutlu bir hayat sürdüklerini anlattı. Polat, kendisinin elleri olmadığı için eşinin desteğiyle kızını bu yaşa kadar getirdiklerini vurguladı ve engelinin, anne olmasının önünde bir engel oluşturmadığını söyledi.

Bebeğini tek parmağıyla büyüttüğünü belirten anne Polat “Bazen bir şey almaya giderken, ‘Anneciğim senin elin yok ben getireyim’ diyor. 2.5 yaşındayken kollarıma bakıp, ‘Anne kolların yok’ dedi, o zaman çok ağladım. Babasının da bacaklarını tutuyor, ‘Baba senin ayakların yok’ diyor. Çok duygusal bir çocuk” diye konuştu.

Babası iş istiyorBaba Hikmet Polat da malulen emekli olabilmesi için yaklaşık 5 yıl sigortalı işte çalışması gerektiğine dikkati çekerek şunları söyledi: “Yetkililerden, hayırseverlerden mümkünse çalışabileceğim bir iş istiyorum. Yardım istemiyorum, benim yapabileceğim bir işe ihtiyacım var. Akşam evime giderken ekmeğimi alabileyim bu bana yeter. Kızıma iyi bir gelecek hazırlamak istiyorum.”