Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde sobadan sızan gazdan zehirlenerek ölen 62 yaşındaki Medine ve 65 yaşındaki Mahmut Kalyoncu ile torunları 11 yaşındaki Mert Ali Kalyoncu toprağa verildi.
İlçenin Yaylacık Mahallesi'ndeki bir apartmanda oturan Medine Kalyoncu ile eşi Mahmut Kalyoncu, engelli oğulları Erhan, torunları Mert Ali ile Mahmut Can Kalyoncu dün sobadan sızan gazdan zehirlendi. Olayda Medine ve Mahmut Kalyoncu ile Mert Ali Kalyoncu hayatlarını kaybederken, 30 yaşındaki Erhan Kalyoncu ile 12 yaşındaki Mahmut Can Kalyoncu hastanede tedavi altına alındı.

Olası faciada hayatı kaybedenler bugün ilçenin Kavaklı Mahallesi'ndeki Rahman Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına çok sayıda kişi katıldı. Cenazede ölenlerin tabutlarına sarılan akrabaları gözyaşlarına boğuldu. Cenazede anne, baba ve bir oğlunu kaybeden Aykut Kalyoncu da taziyeleri kabul ederken ayakta durmakta güçlük çekti. Kılınan cenaze namazları sonrası Medine- Mahmut Kalyoncu çifti Orta Mahalle'de, Mert Ali Kalyoncu ise Meşeli Mahallesi'nde 2 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden annesi Hatice Kalyoncu'nun yanında toprağa verildi.

Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'nde tedavileri süren Mahmut Can ve Erhan Kalyoncu'nun sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtildi.