Trabzon MuhtarlarFedersayonuna bağlı Araklı muhtarlar Derneği muhtarıları Araklı da biraraya geldi.

Araklı Muhtarlar derneği başkanı Hüseyin Şahintürk ve fedarasyon temsilcisi MEHMET KAYA nın ev sahipliğinde gercekleşen toplantıya konfederasyon 2. başkanı Trabzon Muhtarlar federsyon başkanı BEKİR AKTÜRK ve  yönetim  kurulu üyeler,de de katılarak destek verdi. Araklıda 100 e yakın muharaın biraraya geldiği toplantıda Muhtaraları tek tek dinleyen konfedersyon yönetimi TRABZONDA 689 MAHHALE MUHTARININ BİRARAYA GELEREK KURTDUĞU FEDERASYONU DİKKATE ALAMAYAN BİZDE DİKKATE ALMAYIZ diyerek Gerrek ilçelerde gerek büyükşehir belediyesinde muhatraların iştek ve taleplerini ister yazılı ister sözlü olarak alıp dinlemek cözmek zorundalar dedi.
19 ekim TÜRKİYE MUHATARLAR GÜNÜ OLARAK KUTLANACAK
Araklı da Türkiye muhtaralar konfederasyonunun girişimleri sonucu Cumhurbaşkanımızda destekleriyle kabul edilen Muhtarlar günü 19 ekim olarak tarihe geçti. artık 19 ekimde bizimöde bir günümüz var.
ARAKLIDAN SESİMİZ TÜM TÜRKİYE DUYACAK
Araklı da muhtarla derneğinin toplantısında muhtar olarakseçilmiş insanlarız bizız. Türkiyede bir mühür Cumhurbaşkanında birde haklkın seçtiği bizlerde var .Trabzon Büyükşeehir belediye başkannına ulaşamadıklarından yakinen mahhale muhatarlarınada Biz bunları tek tek noet alıyoruz . en kısa zamanda Büyükşehir belediye başkanım
SİZLER TÜRKİYE KONFEDERSYONUN BİRER ÜYESİNİZ
Türkiyede artık bazı şeyler değişti. Muhtarlarımız artık yol su elektrik ve mahhalenin genel sorunlarında direkt muhataptırlar. Biz siyaseten birilerinin yönlendi,rdiği, kimseler değiliz. Araklıdan Tüm Türkiyeye veriecek mesajımız şudur.Tüm Türkiyedeki muhtarlarımız seçilmiş birey olarak halkımızın mahhalemizin hizmet konusuna tek llı siyasetciler Cumhurbaşknımız. Bizim üzerimizde bir güç yok. Akıllı siyasetciler Cumhurbaşkanımız dediği gibi davranır. önce muhtarın koluna gireceksin. ondan sonra o mahhakleden oy istemeye gideceksin.
Türkiyede artık bazı şeyler değişti. Muhtarlarımız artık
yol su elektrik ve mahhalenin genel sorunlarında direkt muhataptırlar. Biz siyaseten birilerinin yönlendirdiği, kimseler değiliz. Araklıdan Tüm Türkiyeye veriecek mesajımız şudur.Tüm Türkiyedeki muhtarlarımız seçilmiş birey olarak halkımızın mahhalemizin hizmet konusunda tek   sorumlusudur.siyasetciler  Bizim üzerimizde bir güç yok. Akıllı siyasetciler Cumhurbaşkanımız dediği gibi davranır. önce muyhatarın koluna gireceksin. ondan sonra o mahhakleden oy istemeye gideceksin.
MUHTARLARIMIZ ARTIK PROTOKOLDE TEMSİL EDİLECEK
Araklıdaki toplkantıda klanunda yapılan değişiklikleride değişiklikleri dile getiren bekir aktürk Genel Başkanımız Hüseyin Akdeniz< ve yönetim kurulu olarak muhtarların özlük hakları için çok mücedele verdik. önce asgari ücret maaş lara kavuştuk. şimdide silah ruhsatları ile talebimiz gündemde, artık 19 ekim tarihi muhatr günü olarak kutlanacakj. Biz Yapılan bütün törenlerde ve protokolde temsil edileceğiz dedi.
ARAKLI'DA BÜTÜN MAHALLE MUHTARLARINDAN İSTEK VE TALEP ALDI
Araklıdaki muhatarları dinleyen ve talepleri yazılı olarak alan Konfedersyon başkanı BEKİR AKTÜRK ve yönetimiMuharlar daire başkanlığı üyeleri en kısa zamanda ilçelerde çözülemeyen proplemler ve s orunlar için yasa ile kurulması gereken ama henüz Trabzonda kurulamayan Muhtarlar daire başkanlığı ve müdürlüğü için girişim yapacaklarını büyük bir buluşma gercekleştireceklerini belirtti.
Araklıdaki  toplantıda muhtarları dinleyen ve talepleri yazılı olarak alan Konfedersyon başkanı BEKİR AKTÜRK ve yönetima Büyükşehir belediyesinde bütüna muhtarların katılacğı bir toplantı gercekleştireceklerinş belirterek seçim öncesi bunu gercekleştireceğiz dedi.