GATA’da yapılan tedavisinin ardından Kaymakamımız Sayın Adnan Tezcan; Garnizon Komutanı J.Ütğm. Ercan Işık ile İlçemizin Kestanelik Mahallesinde ikamet eden Gazi J.Uzm.Çvş. Kenan Dede ’ yi 15.01.2016 tarihinde evinde ziyaret ederek durumuyla yakından ilgilendi. KTÜ Farabi Hastanesinde alanı ile ilgili uzaman doktorları arayarak  gazimizi o doktorlara yönlendirdi. Gazimizin, Kestanelik Mahallesinde bulunan evinin önündeki yolun  kötü olması ve ulaşımda zorluk çektiğini gören Kaymakamımız, Belediye Başkanını arayarak yolun beton dökülmesi  talimatını verdi.
 
İlçe Jandarma Komutanlığının yemekhanesinde 28.01.2016 tarihinde Kaymakam Tezcan, Gazi J.Uzm.Çvş. Kenan Dede ile birlikte Garnizon Komutanı J.Ütğm.  Ercan Işık , İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Eker , Askerlik Şube Başkanı Ütğm.  Emrah Emre Avcıoğlu ve erbaş ve erlerin katılımıyla yemek yenildi. Kaymakamımız, Gazimizle ve askerlerimizle hasbihal etti.
 
Kaymakamımız Adnan Tezcan, yemeğin akabinde Gazimizi makamında ağırladı. Burada da Gazimizle sohbet etti ve KTÜ Farabi Hastanesinde uzman hekimlerle iletişime geçerek gazimizi özel araçla hastaneye ulaştırdı.
 
Gazi J.Uzm.Çvş. Kenan Dede: “Kaymakamımız Sayın Adnan Tezcan ve Garnizon Komutanım J.Ütğm. Ercan IŞIK’ın ilgi ve alakalarında dolayı çok memnun oldum. Sayın Kaymakamıma; hastalığımla yakında ilgilenmesi, KTÜ Farabi Hastanesinde doktorları araması, hastaneye özel araçla göndermesi, evimin önünün düzeltilmesi ve betonlanması konusunda göstermiş olduğu hassasiyetten ötürü çok teşekkür ederim.” dedi.