Solmaz, ‘’Öncü Turup’ta denediler, şimdi  Taşönü’nde çöp tesisini kurmak istiyorlar. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. Çöp tesisinin kurulmaması için dünyayı ayağa kaldırırız’ dedi

İNTİKAM MI ALIYORLAR?

Trabzon’un Araklı ilçesi Taşönü Mahallesinde Büyükşehir Belediyesine ait alanda yapılması planlanan  enerji üreteceği iddia edilen katı atık çöp depolama tesisine CHP Araklı İlçe Başkanı Mecit Solmaz ‘’Trup mevkiine çöp arıtma tesisi kurmak istediler. Araklı halkı olarak büyük büyük mücadele sonucu bu karardan  vazgeçirdik. Şimdi intikam alırcasına Taşönü Mahallesine çöp toplama tesisi kurmak istiyorlar. Buna asla müsaade etmeyeceğiz'' dedi.

DAHA İYİ YERLER VAR 

Solmaz ‘Çöp tesisinin kurulmaması için dünyayı ayağa kaldıracağız.Araklı kimsesiz değildir. Araklı halkı Turupta nasıl başarmışsa Taşönü Mahallesinde de aynı başarıyı göstererek çöpe müsaade etmeyecek. Ne kadar çevreye zarar veren iş varsa hepsi Araklı’ya layık görülüyor. Kapalı kapılar ardında Araklımızı karanlığa hiç kimse taşıyamayacak, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Çöcuklarımıza asla böyle kötü bir miras bırakmayacağız. Çöp tesisi için Trabzon ve Rize içerisinde yapılabilir çök daha iyi yerlerin olduğunu biliyoruz’’ diye konuştu.