Buluşmaya muhtarların yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. Başkan Gürsoy’un açılış konuşması yaptığı buluşma soru cevap şeklinde gerçekleşti. Göreve geldikten sonra ikinci kez böyle bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Gürsoy, bu topluca görüşmelerin düzenli bir şekilde devam edeceğini belirtti.  İçişleri Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi ziyaretlerini detaylı bir şekilde muhtarlara anlatan Gürsoy, neler yaptıklarını ve neler yapacaklarını da muhtarlara ifade etti. 

ANKARA ARSİN ARASINDA MEKİK DOKUYACAĞIZ 
İmkanlar dahilinde her mahalleye adaletli bir şekilde hizmet etme gayretinde olduklarını belirten Gürsoy, “Her bir muhtarımız bizim çalışma arkadaşımız ve her bir mahallemiz bizim için önemlidir. Öncelik sırası acil olma durumuna bağlı olarak mahallelerimizde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” dedi. Yatırım Adası ve Küçük Sanayi Sitesiyle alakalı Ankara’da görüşmeler gerçekleştirdiğini söyleyen Başkan Gürsoy, “Yatırım Adası uzun vadeli fakat hem ilçemiz hem şehrimiz hem de bölgemiz için önemli bir yatırım olacak ve bizler de bunun yakından takipçisi olmaya devam edeceğiz. Küçük Sanayi Sitesi yapımının alt yapısı noktasında hazırlıklarımız devam ediyor ve en kısa sürede sanayi esnafımızla bir araya gelip ortak bir karar alarak Ankara Arsin arasında mekik dokuyacağız” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINDAN TAM DESTEK 
Gürsoy, “Pazaryeri ve otopark için de çalışmalarımız devam ediyor, tek başımıza karar alıp uygulamaya sokmuyoruz. Çok yönlü bir şekilde istişare ediyor, ilçemizin ve vatandaşlarımızın menfaatini düşünerek hareket ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na ilçemizle alakalı hazırlamış olduğumuz dosyamızı verdik, Sayın Başkanımız bizzat kendisi ilgilenecek ve Büyükşehir Belediyemizden gerekli desteği alacağız. İş makinası noktasında da ayrı ayrı ekipler oluşturup planlı bir şekilde her mahallemizde çalışma yapma gayretindeyiz. Muhtarlarımdan özellikle rica ediyorum, biz bilerek hata yapmayız eğer bir hatamız olursa gelin bizi uyarın. Derdimiz ve gayretimiz ilçemizde yaşayan her bir vatandaşımızın huzuru, refahı ve kaliteli bir yaşam sürmesidir” dedi.