61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon’un yerel seçim havasına iyiden iyi girdiği şu günlerde, mevcut Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, ilçesinde aday adayı olan isimlerle bir araya geldi.

Toplantıya AK Parti Arsin aday adaylarından Şaban Bülbül, , Seyit Hisoğlu, Sedat Özbakır, Farabi Hacıhasanoğlu katılım gösterirken; AK Parti Arsin Kurucu İlçe Başkanı ve Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar ve Arsin Eski Belediye Başkanı Turan Yılmaz da katılım gösterdi.

DAHA İYİ BİR ARSİN’İ NASIL YAPARIZ?

Konuşmasına birlik ve beraberlik vurgusu ile başlayan mevcut belediye başkanı Erdem Şen, şu sözlere yer verdi…

Arsin’de kopukluk olmasın, birlik ve beraberlik olsun, kamuoyuna bunu gösterelim. Kim seçilirse sonuna kadar yanında olacağım. Ortak gayemiz daha iyi bir Arsin’i nasıl yaparız? Belediye başkanlığı uzaktan iyi görünüyor ama ateşten gömlek. 15 yıl oldu insan hayatının 3’de 1’i gibi, nasıl geçti onu da bilmiyorum. Yeri geldiğinde 24 saatin 24’ünde görevde olduğunu biliyorum. Her şey yolunda giderken kimse kapınızı çalmıyor ama gün gelir öyle bir anda ihtiyaç duyulursunuz ki o anda her şeyinizle orada olmanız gerekiyor.

GÜRSOY KATILAMADI, NEDENİNİ ŞEN AÇIKLADI

AK Parti Arsin adaylarının tam kadro katıldığı toplantıya, işlerinin yoğunluğu nedeniyle son anda katılamayacağını belirten Mehmet Sait Gürsoy’un mazeretini Erdem Şen açıkladı.

MÜCADELEMİZİ DEVAM ETTİRECEĞİZ

AK Parti Arsin İlçe Başkanı Tolga Şengül konuşmasında şu sözlere yer verdi:

Birlik ve beraberliğimiz AK Parti olarak devam ediyor. Kim çıkarsa mücadelemizi devam ettireceğiz. Şu anda her şey güzel devam ediyor, bundan sonra da aynı olacağını düşünüyorum.

SİZLERİN YANINDA OLMAK GURURDUR

AK Parti Arsin Kurucu İlçe Başkanı Mustafa Bekar şu sözlere yer verdi:

‘Bu toplantıya kurucu ilçe başkanı olmam vesilesi ile davet edildim. Onların yanında olmak bir şereftir. Adayların hepsine aynı mesafede olduğumuzu tekrar belirtiyorum. Taraf olmam gereken yerde taraf olmayı ortaya koyan bir insanım. Arsin’de yıllarca hizmet verdiğimiz ilçemiz olarak, çok çeşitli partiler ve hizmetlerle uzun yıllar görev yaptık. Sizlerin yanında olmak gururdur. Naçizane şunu öneriyorum, birliğinizi beraberliğinizi muhafaza edin. Kime karar verilirse verilsin, tüm teşkilatların kenetlenmesi lazım, bu vesile ile kim aday gösterilirse gösterilsin onun yanında topyekün kenetlenmek gerek.

Ben birlik ve beraberliğimizin bozulmamasını temenni ediyorum. Eğer bu olmazsa, seçimi kaybetme riski ile karşı karşıya kalabileceğinizi de belirtmek istiyorum.

ADAY ADAYLARI BİRLİKTELİK VURGUSU YAPTI

Farabi Hacıhasanoğlu: Hepimizin gayesi…

Bizi bir araya getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. 15 yıllık hizmetiniz için de teşekkür ediyorum. Kurucu ilçe başkanınıza da teşekkür ediyorum, hep yanımızda olmuştur. Diğer tüm arkadaşlara da bu yarışta başarılar diliyorum. İnşallah hepimizin gayesi Arsin’e taş üstüne taş koymak. İnşallah bu birlikteliğimiz böyle devam eder.

Sedat Özbakır: Birlik olmamız lazım…

Arsin’in kazanması için birlik olmamız lazım. Biz her platformda diyoruz sonuçta partimizin bir adayı olacak ve biz destekleyeceğiz. Vatandaştan aldığımız tepki de birlik olmamız gerektiği yönünde.

Şaban Bülbül: Arsin çok güzel bir yere geldi…

Süreç belli, süreç davaya hizmet süreci. Esas olan davaya hizmet. Kişilerden ziyade davanın savunulması gerektiği ve hizmet noktasında da neler yapılması gerektiğini bilenlerdeniz. Bundan sonra da beraber olacağız. Esas olan kol kola yürüyebileceğimiz insanların bir arada olmasıdır. Arsin çok güzel bir yere geldi. Eksik noktaları var mıdır? Vardır illa ki ama Arsin’in geldiği noktayı kabul etmek gerekiyor. Biz birçok ilçeden iyi durumda. O noktayı basamak kabul etmeliyiz.

Seyit Hisoğlu: Rakip değil, ekibiz…

Bu ortam biraz gecikti ama aday açıklandıktan sonra da bu ortamı oluşturmak gerekiyor. Bayrağı alıp taşıyabilirsek ne mutlu bize. Şu anda koşturuyoruz, mesleğimizden izne ayrıldık ama yarın adaylar açıklandığı zaman yine elimizden geldiğince destek olacağız. Rakip değil, ekibiz.

DEDİKODULAR RAHATSIZ ETTİ

Toplantıya katılan bir diğer isim, Arsin Eski Belediye Başkanlarından Turan Yılmaz ise şu sözlere yer verdi

Bu güzel ortamı görmek sevindirici. Bir aydan beri Arsin ilçesinde çeşitli dedikodular beni çok rahatsız etti. Bu ortamı Arsin’de ve köylerinde göstermemiz gerekiyor. Dolayısıyla bu şahsi bir mesele değil. Arsin’de şu ekibe her türlü karalama yapılıyor ve ben bundan çok rahatsızlık duyuyorum. Tüm arkadaşlarımızın arkasındayız, Allah inşallah utandırmayacak bizi.

HEP BİRLİKTE ZİYARETE ÇIKTILAR

Başkan Erdem Şen ve aday adayları yaptıkları istişare toplantısının ardından, hep birlikte Arsin'de esnaf ziyaretinde bulundular.