Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Arsin belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, bugün, eski belediye başkanı, bir önceki dönemki rakibi ve şimdiki Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Ramis Sunguroğlu ve yönetimi ile biraraya geldi. 

Arsin’de seçim çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı ve Ak Parti Arsin belediye Başkan adayı Dr. Erdem Şen bu sabah Arsin Kamyoncular Kooperatifini ziyaret etti. Kooperatifin başkanı olan eski rakibi Ramis Sunguroğlu ve yönetimine, Arsin’e yapılacak yatırım adası ile ilgili bilgi verdi. Arsin için çok önemli olan yatırım adası ile ilgili çalışmaların devam ettiğini, bu hususta kendilerine destek veren Başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkürler eden Şen, yatırım adasında kamyonculara ve tırcılarada yeni bir yer sözü verdi. 
Arsin Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Ramis sunguroğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek yatırım adasının Arsin’e kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederken Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen’inde bu yatırımda büyük rol oynayacağını ifade etti.  
Arsin’e yapılacak olan yatırım adası toplamda 650 milyondolarlık bir yatırım ve 15 bin kişiye istihdam sağlayacak. Türkiye’de ihracata 7 milyar dolar katkı sağlaması beklenilen ve 2 senede tamamlanacak olan projenin detaylarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 24 Mart’daki Trabzon mitinginde açıklayacak.