Ziyaret de, Askon Sivil Toplum Kuruluşu Olarak Trabzon’da ve Türkiye Genelinde yapmış oldukları çalışmaları anlattı.

Askon Şube Başkanı İbrahim Beşir; İş adamları derneği olarak her zaman işveren camiasının önünü açacak “İş Geliştirme Çalışmaları” yaptıklarını ve bunu da kamuoyu ile paylaştıklarını ifade etti.

Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Saral’da ASKON Genel Merkezi tarafından 14-15 KASIM 2018 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın da katılımı ile İstanbul Kongre Merkezinde yapılacak olan SMART FUTURE 2018 EXPO Akıllı Teknolojiler Zirvesi ve sergisinin yapılacağını, Toplumsal, Kültürel ve İdari anlamda yeni yönetimlerin tanıtımının yapılacağı, İnovasyon zirvesine davet etti.

Daveti Memnuniyetle kabul eden Sayın Prf. Dr. Sayın Baykal şöyle dedi;

Sivil Toplum Örgütlerinin Bilime ve İlime göstermiş oldukları yaklaşımı desteklediklerini ifade etti.

Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prf. Dr İsmail Hakkı Altaş da. Teknolojinin daha da ileriye gitmesi sanayici iş adamlarının verecek oldukları destekle orantılıdır. Bu ziyaret bizleri oldukça memnun etti. Bizler sanayici iş adamlarının ihtiyaçlarına göre üretim yapmak istiyoruz. Bundan dolayı her zaman içi içe olmamız gerekir. Kadromuzda çok başarılı öğrencilerimiz var. Belediyelere ve Kamu kurumlarına birçok program üretiyorlar bu konuda oldukça başarılıyız. Daha da iyi olabilmemiz için sizlerin desteğini ihtiyacımız var.

İnovasyonla ilgili böylesine güzel bir çalışmaya imza attığınız için sizlere teşekkür ediyorum.

Diye konuştu.

Teknokent Yönetim Kurulu olarak davete icabet edeceklerini ve bu davetten dolayı da duyduğu memnuniyetini dile getirdi.