Askon üyeleri kendiişlerini geliştirme ve farklı iş sahaları oluşturma açısından başlatmış olduğu çalışmalarda ilk olarak ASKON Trabzon Yönetim Kurulu Üyesi ve Şube Başkan Yardımcısı İş Adamı Gökhan Şentürk Turizm’e yönelik ilk tesisini Akçaabat Söğütlü beldesinde açtı.
“FERAH SUİT OTEL” adı altında açmış olduğu yeni işyeri 15 adet 1+1 dairelerden oluşmaktadır.
Yeni İş yeri açılışında konuşan Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Gökhan Şentürk, şöyle dedi.

Sayın Cumhurbaşkanımızın Milli İstihdam Seferberliği çağrısına bizlerde katkıda bulunmayı kendimize bir görev atlettik.
Bundan dolayı, tüm dünyada bacasız sanayi diye adlandırılan “Turizm” den yola çıkarak 1+1 lerden oluşan 15 adet apart otel daireyi Turizm’in hizmetine sunduk.

Trabzon’umuzun geleceği, Turizm açısından çok önem arz ediyor. Diğer illere göre Trabzon her konumda çok daha avantajlı. Denizi, yaylası, gölleri, dereleri, yeşili, mavisi, doğası ve insanı ile bir bütünlük arz etmektedir.
Bütün bunları birleştirirsek başarılı olmamak için hiçbir sebep yoktur.
Önemli olan ülkemize gelen turiste bizler insani yönümüzü yansıtalım. Gerisi gelir Allah’ın izni ile.
Açılışta bir konuşma yapan Şube Başkanı İbrahim Beşir, Gökhan beyi tebrik ediyorum. Takdire şayan bir iş yapmıştır. Bu yeni açılan iş yerinde, yeni personeller istihdam edilecektir.  Bunun gibi yatırımların yapılarak Trabzon’daki işsizlik sayının azalmasına vesile olmak her iş adamının görevidir. Bu arada yeni açılan bu süit apart otelde Türkiye genelindeki ASKON üyelerine %15 indirim uygulamasını da üyelerimiz açısından bir müjde olarak kabul ediyorum.
Daha güzel yatırımlara hep birlikte imza atmak ümidi ile hepinize saygılarımı sunarım. Dedi.