ASKON Trabzon Şube Başkanı Yılmaz Karadeniz, Trabzon'un uzun zamandır beklediği Yatırım Adası ve Şehir Hastanesi projelerinin önündeki engelin kalkması ve projelerde önemli mesafe kat edilmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

BAYRAM MÜJDESİ
Başkan Karadeniz yaptığı açıklamada, "Mega projeler arasında yer alan Yatırım Adası ve Şehir Hastanesi projelerinin önünü açan Kıyı Kenar Kanunu değişikliğini uzun zamandır bekliyorduk. Bu müjdeli haber bayram öncesi geldi" ifadelerini kullandı.

YATIRIM ADASI GÖÇÜ ENGELLEYECEK
Yatırım adasının istihdam açısından büyük önem taşıdığını dile getiren Başkan Karadeniz, "Trabzon'umuzda kurulacak olan yatırım adası sadece şehrimiz için değil bölgemizin kaderi için de çok önemlidir. Yeni iş sahalarıyla birlikte hem işsizlik azalacak hem de bölgedeki göç duracaktır" ifadelerini kullandı.

ŞEHİR HASTANESİ HEYECANLANDIRIYOR
Şehir Hastanesi yatırımının da önemine değinen Başkan Karadeniz, "Türkiye'de sağlıkta dönüşümlerde önemli adımlar atıldı. Bugün ülkemizde dev şehir hastaneleri kuruluyor. Bunlardan bir tanesinin de şehrimizde kurulacak olması bizleri heyecanlandırıyor. Uzun yıllardır beklediğimiz şehir hastanesi yatırımının kısa sürede hayata geçmesini bekliyoruz.

GELECEĞİMİZ İÇİN ÖNEMLİ PROJELER
Trabzon'un geleceği açısından çok önemli olan bu iki projenin TBMM'de yapılan değişiklik kapsamına alınmasında emeği geçen İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya, Trabzon Milletvekillerimiz Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar ve Salih Cora'ya teşekkür ederiz" dedi.