Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Trabzon Şube Başkanı İbrahim Beşir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Zeki Altunsoy, Cemal Yıldız, Halil İbrahim Alibeyoğlu, Bilal Aydemir, Mehmet Emin Usta ve Salih Ergün Ortahisar Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Samimi bir hava da geçen toplantıda, Belediye Başkanı Genç “Çok iyi bir seçim dönemi geçirdik. Eksiklerimizi bu dönem tamamlamaya çalışacağız. Verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Trabzon her şeyin en iyisini hak ediyor. Trabzon siyasi yönden de şanlı bir ilimiz dört bakanımız var ve hepsi bize yardımcı olmaya çalışıyor. Ortahisar 350 bin nüfusu ile birçok şehirden daha yoğun bir ilçemiz. Bunu biliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu Beyle uyum içerisindeyiz. Seçim dönemindeki Sinerjiyi şimdi sahaya yansıtıyoruz. Anadolu Aslanları İş Adamları Derneğinin her zaman desteğini gördük. Bugünde Burada sizleri ağırlamaktan Mutluluk duydum” dedi.

TARİHİMİZİ MİMARİYE YANSITALIM

ASKON Şube Başkanı İbrahim Beşir’de; “Öncelikle hayırlı olsun. Ortahisar İlçe olduktan sonra Ortahisar’da belirgin değişiklikler var. İlerisi için daha güzel sinyaller alıyoruz. Trabzon tarihi olan bir ilimizdir. Bu tarihinin Mimariye ‘de yansıtılmasını bekliyoruz. Bu konuda atılmış adımlar var teşekkür ediyoruz. İstişareye önem verilmesini, kamuyu ilgilendiren işlerin istişare yolu ile çözüme kavuşmasını bekliyoruz. Bizlerde ASKON olarak her zaman Belediyemizin menfaatleri doğrultusunda yanınızdayız” diye konuştu.