ASKON (Anadolu Aslanları İşadamları Derneği) Trabzon şubesi üyeleri,  13 Eylül tarihinde Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan Olağan Genel Kongre öncesi bir toplantı gerçekleştirdiler. 

YATIRIM ADASI OLMASSA OLMAZIMIZDIR

Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Karadeniz’in de katıldığı toplantı GRAND VAVES Otelde yapıldı.

Çok sayıda Üyenin katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Trabzon Şube Başkanı İbrahim Beşir. Yerel ve Genel konularda bilgilendirme yaptı.

Trabzon’un en önemli sorunlarının Ulaşım, Turizm ve Trabzon’a büyük katkı sağlayacak olan Yatırım Adası Projesinin olduğunu belirten Beşir.

Şöyle devam etti;

Yatırım Adası Projesinden vazgeçildiğine dair haberler alınıyor. Bu Projeden vazgeçmek Trabzon şehrinin geleceğini bir anlamda silmek demektir. Yatırım Adası Projesi bizim olmasa olmazımızdır.

Çözüm her zaman vardır. Yatırım adası için STK’larla tekrar bir araya gelip bir dosya hazırlanacak. Hazırlanan bu dosya Sayın Cumhurbaşkanımıza Arz edilecektir.

Devlet varsa Biz varız.

Diyen Beşir. Tüketim Ekonomisinden Üretim Ekonomisine geçilmesi gerektiğini belirtti. Hali hazırda üretim yapan firmaların veya yeni üretim yapacak olan firmalara verilen desteğin arttırılmasını istedi.

Ayrıca; Yerli üretim yapan Arsin Organize Sanayisinde bulunan şirketlerin sorunlarını da dile getiren Şube Başkanı İbrahim Beşir, En kısa zamanda Arsin Organize Sanayisine ziyarette bulunacağız Yönetimle istişare yapıp sorunları gidermeye çalışacağız, Seçim öncesi ve sonrasını da değerlendiren Beşir Üyelere katılmalarından dolayı teşekkür etti.