Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Trabzon Şubesi 1. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi. Kongrede Mustafa Güney başkanlığa seçilirken yönetim kurulu üyeleri de belli oldu. 

ASRİAD Yönetim Kurulunda, 
Asıl Üyeler: 
Lokman Sadıklar, Abdülhamit Özbaş, Hüseyin Yıldırım, Fatih Ergün, Süleyman Pulat, İbrahim Aydın, Celal Albayrak, Yahya Ocak, Selami Kamanlı
Yedek Üyeler: Zekeriya Bilgin, Enes Öztürk, Mehmet Ali Karslı, Gökmen Saral, Mustafa Şahin

Disiplin Kurulu: 
Asil üyeler: 
 Ali Sürmeneli, Hüseyin Ay, Zeki İmamoğlu
Yedek üyeler: 
Armağan Birinci, İbrahim Gürsoy, Oğuzhan Çarkacı

Başkanlığa seçilen Güney, yaptığı açıklamada, "Derneğimizin birinci Olağan Genel Kurulunun şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerim. Sivil Toplum Kuruluşları şehirlerin yönetimlerinde önemli bir role sahiptir. Biz de bu sorumluluğun bilincinde olarak şehrimize, şehrimizi yönetenlere katkı sağlamak, değer katmak maksadıyla elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza söz veriyorum. Çok değerli üyelerimiz çok değerli yönetim kurulumuzda birlikte çok güzel işler başaracağınıza inancımız tam.  Bu yolda bize destek veren ve verecek olan herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 

Göreve gelen yönetim kurulu üyeleri daha sonra Trabzon Valisi İsmail Usatoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e ziyaretlerde bulundu.