İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Atakan Aksoy Trabzon için vaatlerde bulunan rakiplerinin kaynaklarını açıklamaya davet etti. 

''BEN ADAYLARI KAYNAKLARI NASIL YAPACAKLARINI AÇIKLAMAYA DAVET EDİYORUM''

Açıklamalarda bulunan Aksoy ''Ben adayları kaynakları nasıl yapacaklarını açıklamaya davet ediyorum.. Evet denize girilecek yerler oluşturacağız. Plajlar oluşturacağız. İnsanlar denize çok rahat ulaşabilecek. Ama nasıl. Bu açıkladığımız biyo rafineri, atık yönetim projeleriyle olabilir. Siz şimdi dereler bir sürü atık malzemeyi denizlere taşıyor. Bugün sıfır atık konseptinin Trabzon’da ki yansıması vatandaşa bez torba dağıtmak oldu. Araba lastikleri, atık poşetler, endüstriyel atıkları bunları Dünya değerlendiriyor'' 

TRABZON BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI DAVET EDİYORUM

Gelelim bütün adaylarla bir araya. Topluma kendimizi anlatalım. Önemli olan Trabzon’un kalkınması değil mi? Evet Trabzon Belediye Başkan adaylarını davet ediyorum. Kendilerine bu çağrıda bulunuyorum. Birlikte gelsinler, projelerimizi anlatalım. Trabzonlunun, bizim vatandaşlarımızın hakkıdır. Bizi görmeleri gerekiyor. Bizi dinlemeleri gerekiyor. Bizim vatandaşa kendimizi sunma zorunluluğumuz var.