AK Parti Yomra İlçe Başkanı Avni Adanur 31 Mart Yerel Seçimleri ’ne ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

Adanur yaptığı yazılı açıklamada, Bilindiği üzere partimize 8 aday adayı arkadaşımız başvuru yapmış, genel merkezimizin ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ak partimizin ve Cumhur ittifakının adayı mevcut belediye başkanımız İbrahim Sağıroğlu olmuştur. Adayımız 11 Ocak 2019 tarihinde açıklandıktan sonra Yomra ilçe teşkilatı olarak hemen seçim koordinasyon merkezi (SKM) oluşturarak çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık.  
Çalışmalarımız, ana kademe yönetim kurulumuz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, mahalle başkanlarımız ve belediye meclis üyelerimiz ile birlikte gündüzleri ilçe merkezi ve Kaşüstü Mahallelerimizde, akşamları ise yüksek mahallelerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. 
Partimizde aktif görevde bulunan tüm kademelerimiz bu çalışmalarımızda dönüşümlü olarak görev almaktadır. 
Saha çalışmalarımızdan edindiğimiz intibada partimize ve belediye başkanımız Sayın İbrahim Sağıroğlu’na büyük bir teveccühün olduğunu gözlemledik. 
31 Mart’a kadar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi ‘Gönül Belediyeciliği’ hedefinde hem büyükşehir hem de ilçe belediye başkan adayımız için ilçemizde gidilmemiş mahalle, sıkılmamış el bırakmamak kaydı ile birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. 
Geçtiğimiz günlerde ilçemizde bir siyasi parti adayı açıklama yaparak ‘Tüm partilerin ortak adayıyım’ gibi söylemlerle bulunmuştur. Bizim partimizin ve Cumhur ittifakının adayı İbrahim Sağıroğlu’dur. Bilinmelidir ki; Bizler AK sevdalılar olarak partimizin ve genel başkanımızın kararına bağlı olup, adayımızın da sonuna kadar yanında ve arkasındayız. 
Geçmiş dönemde partimizde 1 yıl gibi kısa bir süre görev yapan bu adayada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çok net bir şekilde açıkladığı ‘Trenden inenler bir daha bu trene binemeyecekler’ sözünü hatırlatmak istiyoruz. 

Trabzon Büyükşehir Belediyemiz tarafından Kaşüstü Mahallemizde başlatılan asfaltlama çalışmasını sosyal medya hesaplarından paylaşarak, AK belediyecilik hizmetini kendisine mal etmesi son derece yakışıksız ve komik olmuştur. 

Kaşüstü Mahallemizde belediyelerimizin gerçekleştirdiği bu çalışma geçtiğimiz yıl Nisan ayında programa alınmış olup, geleceğe yönelik 50 yıllık alt yapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte asfaltlama çalışmasına geçilmiştir. 
Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizin hizmetleri kış mevsiminde olmamıza rağmen bütün mahallelerimiz de devam etmektedir. Biz ak parti kadroları olarak her daim milletimizin emrindeyiz.