Önemli projeye Avrasya Üniversitesi yönetimi de sahip çıktı. Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız ve Genel Sekreter Gülay Yeniçeri’nin yanı sıra Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ve Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi de projeye destek verenler arasında yer aldı.  

Proje hakkında bilgi veren Avrasya Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Öğretim Görevlisi Murat Şahin, yönetimimizin ve öğrencilerimizin büyük destekleri ile Trabzon’dan Şırnak’a gönül bağı ve mutluluk köprüsü kurmak amacıyla Şırnak İli Özveren ilkokuluna okul araçları ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunduk. Kalkınmanın temelinin bilim, eğitim ve kültürden oluştuğuna vurgu yapan Şahin, dezavantajlı bölge okullarında bilgiye erişmede kolaylık sağlayacak okul araçlarının ve kırtasiye malzemelerinin önemli olduğunu, minik kalplere dokunularak destek verilen bu yardımların onlar için farkındalık yaratmak amacı taşıdığını belirtti. 

Önemli projede Avrasya Üniversitesi öğrencileri; Betül Erim, Nazlıcan Ergül, Ahmet Can Yiğit, Seda Çolak, Serap Cebeci, Can Türk, Almira Baykuş, Derya Pınar ve Merve Tandoğan aktif rol aldı.

Şırnak’ta öğrencilere hediyelerini okul müdürleri Orhan Polat ve yine okulun öğretmeni Nur Koç dağıttı. Polat, geleceğimizin güvencesi olan minik kalplere Trabzon’dan Şırnak’a uzanan yardım elinin unutulmaz mutluluğu küçük çocukların suratlarına yansıdı. Projeye imza atan Avrasya Üniversitesi öğrencileri ve yönetimine sonsuz teşekkürlerimizi ve selamlarımızı iletiyoruz, iyi ki varsınız, dedi.