Atatürk Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı ÜNİLİG salon futbolu Türkiye çeyrek final grup müsabakalarına katılan Avrasya Üniversitesi takımı gurubu lider tamamlayarak Türkiye yarı final grubuna gitmeye hak kazandı. Türkiye Üniversiteler Federasyonunun destekleri ile ÜNİLİG kapsamında düzenlenen çeyrek final grup müsabakalarında ekibimiz ilk maçında Bayburt Üniversitesi’ni 6-2, ikinci maçında Ardahan Üniversitesi’ni 5-0, üçüncü maçında Sinop Üniversitesi’ni 11-7 mağlup etti. 
Müsabakalar ile ilgili değerlendirme yapan takım antrenörü Öğretim Görevlisi Miraç Ayvaz, Avrasya Üniversitesi salon futbolu takımının kısa zamanda takım olma ruhuna kavuştuğunu, bununda ardı sıra başarıyı getirdiğine vurgu yaptı. Ayvaz, ‘’Önümüzde Türkiye yarı final grubu müsabakalarına çok iyi hazırlanmamız gerekir. Ülkemizin her bölgesinden en iyi takımlar gelecek ama biz bu gurubu da geçerek finallere çıkacağız. Çünkü Trabzon eğitim, sağlık, turizm ve spor şehridir. Üniversitemizin bulunduğu şehre katkısı çok büyük. Spor anlamında da kazandığı başarılar ve yetiştirdiği sporcularla katkı sağlamaya devam edecektir. Tek hedefimiz güçlü Avrasya ailesine ÜNİLİG 1. Lig şampiyonluğunu yaşatmaktır’’, dedi.  
Ayvaz’ı telefonla arayarak ilk kutlayan yine Üniversitenin Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız oldu. Yıldız, müsabakalarda ter dökerek başarıdan başarıya koşan ve bizleri her zaman sevince boğan, gururlandıran öğrencilerimizi ve onları en iyi şekilde hazırlayan hocalarımızı kutluyorum, dedi.