"Educaturk Yükseköğretim Günleri Fuarı" Malatya’da yapıldı.16 üniversitenin stant açtığı etkinlikte lise öğrencileri üniversiteye girişte doğru tercih konusunda bilgilendirildi. Avrasya Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Şubesi ve Kariyer Merkezide etkinlikte yer alanlar arasındaydı. Malatya Anemon Hotel çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Lise öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

*ŞAHİN; MALATYALILAR TRABZON’A HAYRAN

Etkinlik hakkında bilgi veren Avrasya Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Öğretim Görevlisi Murat Şahin, "Öğrencilere üniversitemiz hakkında bilgi verdik, kariyer planlamalarına yardımcı olmaya çalıştık" dedi. Fuarda çeşitli eğitim seminerleri de gerçekleştirildiğini ifade eden Şahin, bu bölgede Trabzon iline ve Avrasya Üniversitemize büyük ilgi olduğunu tespit ettik. Bende Malatyalıyım, Trabzon’da yaşıyorum. Şehre, üniversiteye, insanlarına hayran kaldım. Üniversite eğitimi için Trabzon çok güzel bir şehir dedi.

İki gün açık kalan fuara katılan binlerce öğrenci, üniversitelerin temsilcilerinden eğitim ve fırsatlar hakkında bilgi edinme imkânı buldu.

*AVRASYA MEZUNLARI TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE

*DİPLOMAMLA GURUR DUYUYORUM

Avrasya Üniversitesi ekibi, üniversitenin mezunlarını da ziyaret etmeyi unutmadı. Avrasya Üniversitesi Optisyenlik programı mezunu Ender Gürer’in işyerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiler. Özgüler Optik sahibi Ender Gürer, Avrasya Üniversitesi görevlilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Üniversitemizi ve Trabzon’u çok özlemiştim. Orada kurduğumuz dostlukları, arkadaşlarımızı, hocalarımızı ve Özellikle Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Ömer Yıldız’ı hiç unutmadık. Bu vesileyle kendilerine selamlarımızı iletiyoruz. Burada Trabzon’a karşı inanılmaz bir ilgi var, çok sayıda Trabzonlu esnaf arkadaşlarımızda var. Bütün Malatyalılara hem Trabzon’u hem de Avrasya Üniversitesini öneriyoruz. Diplomamla gurur duyuyorum, iyi ki geldiniz, dedi.