Teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Köseoğlu, daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi. Köseoğlu, kanun teklifi hazırlık aşamasında olan Yatırım Adası’nın bölgedeki işsizliğe çare olacağını söyledi.

ARSİN İÇİN ÖNEMLİ PROJELERİMİZ VAR

Arsin’de Yeşilyalı TOKİ konutlarında ve Yalı mahallelerinde ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya gelen Köseoğlu, Yeşilyalı Camii cemaatiyle de buluşarak sorunlarını dinledi. Okul ziyaretleri de gerçekleştiren Köseoğlu, Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışan işçilerle de sohbet etti.

Arsin’in büyümesi ve daha da gelişmesi için hazırlanan projelerin takipçisi olacağı sözünü de veren Köseoğlu, “7 Haziran’da sizlere sözünü verdiğimiz projelerin arkasındayız. Adli Psikiyatri Hastanesi’yle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bölgenin önemli turizm merkezlerinden biri olan Santa Antik Kent’ine ulaşımı sağlayan yolların Yeşil Yol Projesi kapsamında asfaltlanması için Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi’ne teklif sunduk ve kabul edildi. İçinde lojistik merkezi de barındıran 'Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi Projesi' Trabzon tarihinin en büyük istihdam projesi olacak. Yatırım Adası bölgemizi dünyaya açacak. Yolların asfalt ya da betonla kaplanması için Büyükşehir ve Arsin Belediyemizin çalışmaları devam ediyor. Kanalizasyon ve içme suyu sorunlarının çözümü noktasında da gereken hamleler kısa sürede yapılacak.” biçiminde konuştu.

TEŞKİLATLARI SEFERBERLİĞE ÇAĞIRDI

Türkiye’yi kurulan tuzakların bertarafı için 1 Kasım seçimlerinin önemli olduğunu dile getiren Köseoğlu, “1 Kasım seçimleri Türkiye'nin ölüm kalım noktasındaki en önemli eşiğidir. Türkiye'nin kaderi ile AK Parti'nin kaderi aynıdır. Bu nedenle bütün teşkilatı 7 gün 24 saat seferberliğe çağırıyorum" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Köseoğlu, dün birbirine düşman olanların bugün bir araya gelerek Türkiye’yi ve AK Parti’yi kendilerine ortak düşman ilan ettiklerine dikkat çekerek, “AK Parti düşerse Türkiye düşer, Türkiye düşerse İslam coğrafyası düşer” dedi.