Trabzon Ortahisar ilçesi Gazipaşa Caddesi'ne çok yakında hizmete girecek Aytaç Kurs Merkezinin, Trabzon Kampüsü Müdürü Yıldız Altıkaya, Trabzon’da da özellikle lise giriş sınavı ve üniversite giriş sınavları düzeyinde hazırlık kursları anlamında önemli bir ihtiyacı karşılaşacaklarına dikkat çekti. 

ÜNİVERSİTE HAZIRLIKTA ÖN PLANA ÇIKAN YAYINLAR… 


Aytaç Kurs Merkezlerinin, Türkiye’nin en büyük yayın gurubu olan Arı Ayın Grubu  tarafından kurulduğunu ifade eden Altıkaya, “Bu kurumlar özellikle istikrarlı takip noktasında ve kullanıldığı yayın kalitesi açısından diğerlerinden ayrılmaktadır. Zira, üniversite hazırlıkta en ön plana çıkan yayınlar yine Arı Yayınları bünyesinde yer alan Üçdörtbeş Kurumsal Yayınlarıdır. Öğrencilerimiz de hazırlık aşamasında bu yayınlar ile hazırlanmaktadır” dedi.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ŞEHİRLERİ İLE AYNI ANDA

Altıkaya, “Tüm Türkiye’de sınav hazırlık anlamında bütün öğrencilere hizmet verecek, kaliteli düzenli ve kurumsal yapıya sahip bir kurs sistemi oluşturmaktayız. Sistemimizde özellikle istikrarlı ve düzenli çalışma yapısı ile hareket etmekteyiz. 
Ulusal markamızın ilk şubelerinden birisinin Trabzon’da olması şehrimiz açısından bir şanstır. Zira iyi markalar, şehrimize en son gelmekte ve öncelikli olarak farklı şehirlerde hizmet vermeye başlamaktadır. Ancak bu sefer Türkiye’nin en büyük şehirleri ile aynı anda Trabzon’da da açılmaktayız” diye konuştu. 


MATEMATİK EĞİTİMİ ÖN PLANA ÇIKMAKTA

Hizmet alanlarını da sıralayan Altıkaya, “Özellikle üniversite hazırlık sınavları olan TYT ve AYT Sınavlarında, sayısal, sözel ve eşit ağırlık gruplarına hizmet vermekteyiz. ayrıca Lise Giriş Sınavlarına da hazırlık kursları uygulamaktayız. Şunu belirtmek gerekirse kurumlarımızda matematik eğitimi ön plana çıkmaktadır” şeklinde sözlerini bitirdi.