AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun Ekrem İmamoğlu’nu eleştiren konuşmasının çarpıtıldığını söyledi.

Göksu’nun, İmamoğlu’nun Yunan medyasına karşı sessiz kalmasını eleştirdiğini vurgulayan Ayvazoğlu şunları söyledi: 

“Herkes bilir ki; Trabzonluların tek kırmızı çizgisi vardır ve o da vatandır. Birilerinin Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu‘nun söylemi üzerinden sahne alıp Trabzon’un  avukatlığına soyunması ve  konuşmasını manipüle ederek Trabzonlulardan oy devşirmeye çalışması kabul edilemez. Maksatlı bir şekilde oluşturulmaya çalışılan bu fay hattının üzerinden kazanılacağı umulan bir koltuğa da Fatih’in torunları alet edilemez.

Tevfik Göksu CHP’nin adayına demiştir ki; sen nasıl Trabzonlusun ki Yunan medyasının "İstanbul'u fetheden Yunanlı" mesajlardan rahatsız olmuyorsun? Çünkü hesap başka. Biz de ekleyelim o zaman. Trabzonluluk, milli ve manevi değerlerimizle, tarihimizle, medeniyetimizle, şehadet şerbetleriyle yoğrulmuş siyaset üstü bir kavramdır. Sen nasıl Trabzonlusun ki; ‘Kandil’in siyasi uzantılarının çizgisini beğeniyorum’ diyebiliyorsun ve Kandil’deki terör ağababalarının sahiplendiği bir aday olabiliyorsun? Ve bir kez çıkıp lanet olsun sizden gelecek desteğe diyemiyorsun?.”