Trabzon Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası bu kez Trabzon’un Of ilçesinde kuruldu. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu, kamu kurumları ve STK’ların yöneticilerinin hazır bulunduğu iftar programında yüzlerce vatandaş bir arada oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.

Gecede katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, katılımlarından ötürü hemşehrilerine teşekkür ederken Türkiye’nin terör belasından kurtulacağını ifade etti. Başkan Gümrükçüoğlu, Ülkemiz vatan hainlerinin eşkıyalıklarıyla uğraşmaktadır. Askerlerimiz polislerimiz gözlerini kırpmadan vatan için, din için canlarını vermektedir. O asker ve polis evlatlarımıza dualarımızla yardımcı olalım. Türkiye bir bütündür. Aziz milletimiz bu badirelerin hepsini yok edecektir” diye konuştu. 

Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu da ilçelerinde düzenlenen programdan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiler.