Erkek giyim markalarından Baggi Men, Trabzon’da satış mağazasını hizmete açtı.

Gazipaşa Caddesi'ndeki mağazanın açılışına Trabzon Milletvekillerinden Muhammet Balta, Adnan Günnar ve Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Gümrükçüoğlu, Trabzon AKP İl Başkanı Haydar Revi ve Teşkilat Başkanı Uğur Aydın, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Teke, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Encümeni Mehmet Karaoğlu’nun yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 

Dua okunmasının ardından davetlilerin kurdelesini kestiği mağaza hizmete açıldı.

Baggi Men-Trabzon işletme sahibi Musa Özdin, Trabzon’da klasik giyim adına ihtiyaç duyulan tüm ürünlerin tek bir noktada müşteriyle buluşacağını söyledi. Baggi Men Trabzon’a erkek giyim adına önemli bir marka kazandırdıklarını belirten Özdin, „Öncelikle Türkiye ve Avrupa’nın en prestijli markasını Trabzonlu hemşehrilerimizle buluşturduğumuz için mutluyuz. Özel dizayn ettiğimiz mağazamızda müşterilerimize rahat, huzurlu ve lüks bir alışveriş imkanı sunmaya çalıştık“ dedi..

 Trabzon’a giyimde kaliteyi yansıtan koleksiyonlarla, erkeklere konforlu giyim ayrıcalığını sunacaklarını kaydenen Özdin, açılışa özel kampanyaların yapıldığı söyledi