Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Trazon’un Yomra İlçesi’ndeki Sandal Otel’de AK Parti’nin Trabzon’da ki tüm teşkilatları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.


Yemeğe Bakan Bayraktar’ın yanısıra Trabzon Milletvekilleri Faruk Özak, Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, İl Başkanı Adnan Bayraktar ile ilçe başkanları ve teşikilat mensupları katıldı.



İftarın düzenlendiği yerin şehir merkezine uzak olması nedeniyle yer yer boşlukların olduğu iftar yemeğinin ardından ilk konuşmayı İl Başkanı Günnar yaptı. Günnar, konuşmasında tüm katılımcılara teşekkür etti.





Daha sonra yetişmesi gereken bir program olduğu için söz alan Bakan Bayraktar, “İçinde bulunduğumuz Ramazan ayını çok iyi değerlendirmenizi ve bu ayın manasını çok iyi analiz etmeniz gerektiğini biliyorsunuz. Ramazan’ı güzel bir şekilde yaşayalım. İslam dünyası şuanda zor durumda. 1,5 milyarlık İslam nüfusunun çalışmaktan başka çaresi yok.


10 yıldır iktidarda olmamıza ragmen bizim gibi canlı bir teşkilat yok. Hepinizden Allah razı olsun. Öyle kulaktan dolma sözlre kafanızı sıkmayın. Trazon’a bugüne kadar yapılandan daha fazla yatırım yapmak için mücadele edeceğiz.





Yeni bir bakanım. Ve Bakanlığımı yeni yeni teşkilatlandırmaya çalışıyorum. Trabzon’da Akyazı Projesi, Kanuni Bulvarı, Demiryolu, Vakfıkebir ve Tonya’ya yapmayı düşündüğümüz çimento fabrikası, afet riski taşıyan yerlerde yaptığımız çalışmalar gibi tüm çalışmaları eksiksiz olarak gerçekleştireceğiz. Bundan şüpheniz olmasın.


Muhalefetten hayır gelmez. Eğer onlarda Trabzon’u düşünüyorlarsa bizi desteklesinler.



Son 10 yılda Türkiye genelinde nüfusa oranladığmızda Trabzon, en fazla yatırım alan iller arasındadır. Böyle olmaya da devam edecektir. Aynı canlılıkla çalışmalarımıza devam etmeliyiz” dedi.



Bakan Bayraktar’ın ardından söz alan Trabzon Milletvekili Seymenoğlu ise, Somali’de yaptığı ziyaretle ilgili kısa bir bilgi verdi. İftar yemeği konuşmaların ardından son buldu.





Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’da iftar yemeğinin başında katılımcıları selamlayarak başka bir programa katılmak üzere alandan ayrıldı.