Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın gerçekleştireceği mitingi ve Trabzon’a yapılan yatırımları görmek için Trabzon’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ayağının tozu ile vatandaşlarla buluştu.

Trabzon Havalimanında AK Partililer tarafından karşılanan Bakan Turhan daha sonra Trabzon Büyük Sanayi Sitesi’ne giderek Ortahisar Belediyesi’nin yaptığı organizasyona katıldı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’nun katıldığı programda Bakan Turhan vatandaşla kucaklaşıp yemek yedi. 

Burada vatandaşa seslenen Turhan “Trabzon’umuz ve bölgemiz için çok büyük işlere imza attık. Yapılan çalışmaların ne kadar önemli olduğunu sizler biliyorsunuz. Karadeniz Sahil yolunu yaptık, karadeniz limanlarını iç arterlere bağladık... Hemşehrilerimize yapmamız gereken daha çok işler var. Bu işleri eksiksiz şekilde yapıp teslim edeceğiz. 

Biz vaat edip de vaadinden dönenlerden, Söz verip de yerine getirmeyenlerden değiliz. Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşıyız. O aldatmadı aldatmayacaktır. Yarın sayın cumhurbaşkanımız sizlerle beraber olacak. O mitinge de tüm hepinizi davet ediyorum.” İfadelerini kullandı. 

Şuna buna oy verin dememize gerwk yok.  Bugüne kadar Trabzon üzerine düşeni yaptı yine yapacaktır.