61SAAT HABER MERKEZİ - Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu bugün  Trabzon’un Akçaabat ilçesinde düzenlenecek olan programda 70 milyon liraya mal olacak 12 adet tesisin temelini atacak ve açılışını gerçekleştirecek. Açılış öncesinde Trabzon Valiliğini ziyaret eden Bakan Eroğlu, burada çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bakan Eroğlu, Trabzon’da 12 tesisin açılışını yapacaklarını kaydederken Trabzon’un turizm noktasında daha fazla turist çekmesi için mastır planı hazırladıklarını kaydetti.  Eroğlu, “Büyükşehir Belediye başkanımız ile çalışıyoruz. Arkadaşlarla görüştük, Trabzon’un körfez ülkelerinden gelen turistler var. Buraya daha çok para bırakacak imkanları, turizmi geliştirmek için mastır planı hazırladık. Burada koordinasyon toplantısı yaptık. Yapılacak hususları masaya yatırdık. Trabzon güzel, bahtı açık.

Allah nasip ederse biz de buraya büyük hizmetler yapmaya devam edeceğiz.  İnşallah hayırlara vesile olur. Trabzon hakkaten Türkiye’nin en önemli şehirlerinden birisi. Karadeniz’in merkezi, dünyanın merkezi de diyebiliriz. İnanmayan varsa ispat etsin. Trabzon, insanı ile tabiatı ile güzel şehir. Buraya da benim ayrı gönül bağım var. Biz de buranın hizmetkarıyız. Güzel hizmetler yapacağız” dedi.