Bakan Eroğlu’nu makamında misafir eden AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Kıymetli Bakanımız şehrimizdeki ve bölgemizdeki yoğun programınıza rağmen İl Başkanlığımızı ziyaret ettiğini için teşekkür ediyorum. Bugün açılışını ve temel atmasını gerçekleştirdiğimiz Orman ve Su İşleri Bakanlığımıza bağlı projeler ve yatırımlar için de Trabzon adına sizlere ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

GÖNÜL BAĞINI GÖSTERMİŞTİR

Orman ve Su İşleri Bakanlığının Trabzon’a özel bir önem vermesinden dolayı da memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Revi, “Sayın Bakanımıza ve Bakanlığımıza bağlı kurumlarımızın genel müdürlerine ve çalışanlarına Trabzon’a gösterdikleri özen ve önem için de AK Parti Trabzon teşkilatları adına memnun olduğumuzu da ifade etmek isterim. Bakanımızın sık sık Trabzon’umuzu ziyaretleri ve her ziyaretinde muhakkak bir müjdesi olması da Trabzon’umuzla olan gönül bağını ve muhabbetini ayrıca göstermektedir. Teşkilat olarak milletimize hizmet noktasında bizlere desteğiniz ve sonsuz krediniz bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir” şeklinde konuştu.

DİK DURUŞUYLA ÖRNEK OLMUŞTUR

İl Başkanı Revi ve AK Parti Trabzon Teşkilatlarına teşekkür eden Bakan Eroğlu, “Trabzon bizim yüz akımız olmuş ve vatandaşımızın 3 de 2’sinin oyunu almıştır. Bizler de buna layık olmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. 15 Temmuz Darbe girişiminin ardından dik duruşuyla ve milli iradeye sahip çıkmasıyla örnek olan Trabzonlu hemşehrilerimizi ve AK Partimizin tüm teşkilat mensuplarını gönülden tebrik ediyorum. Dünya’nın incisi olan Trabzon’umuz da olmaktan ve burada sizlerle bir arada bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğumu da ifade etmek istiyorum” dedi. Bakan Eroğlu, konuşmaların ardından İl Başkanlığı hatıra defterine ziyaretiyle alakalı duygu ve düşüncelerini yazdı.