Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da programda flaş açıklamalar yaptı.

Trabzon’da çeşitli programlara katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, il genelinde devam eden veya yapılması düşünülen yatırımlarla ilgili konuştu. 

Bakan Karaismailoğlu’na İl Başkanlığını ziyaretinde AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim eşlik etti.

DEMİRYOLU PROJESİ.. 
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Bu işler istemekle olmaz Hesap kitabı var. Altını doldurmak gerekiyor. Fizibilite etüt çalışması devam ediyor. Daha önce açıklanmış hatlar var. Onlarla ilgili sıkıntı yok. Fayda maliyet analizleri yapılıyor. Sırf Trabzon için değil ülkenin her noktasında Karadeniz hava çalışmaları var. Trabzon’da inşallah hak ettiği yatırımları ve altını doldurduğumuz zaman falaiyete geçeceğiz. Daha önce açıklanan Demiryolu hattında değişiklik söz konusu değildir. Ama bizim her noktayla ilgili çalışmalarımız var. Master prlan çerçevesinde program dahilinde yapılan işler. Demiryolu yatırımları maliyetleri ve yatırım olan şey. Çok ağır yükü getiren yatırımlar. Zamanı geldiğinde hepsi yapılacaktır." ifadelerini kullandı.