61SAAT HABER SERVİSİ

Atilla Ataman tarafından Tonya’nın Erikbeli Yaylası’na yapılacak olan Erikbeli Yaylası Turizm merkezi’nin temelini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu attı. Temel atma töreni renkli görüntülere sahne oldu. 

Trabzonlu işadamı ve Sri Lanka Fahri konsolosu Atilla Ataman’ın doğduğu topraklar olan Tonya ilçesinde başlattığı 50 milyonluk turizm tesisin temelini Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Süleyman Soylu attı. 
Ataman konuşmasında ‘İlk kez bakan gören bu dağlara, bu hizmeti yapmamıza vesile olan ülkemizin yetiştirdiği değerli insan, şehrimiz için büyük bir şans olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Süleyman Soylu beye ve bizi bu yatırıma teşvik eden Trabzon valimiz Abdil Celil Öz’e, şehrimizin evladı Trabzon Milletvekili Salih Cora’ya gönülden teşekkür ediyorum' dedi. 

 BAKAN SOYLU: HAYIRLI OLSUN

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ise konuşmasında Atilla Ataman’a övgüler yağdırarak, ‘Atilla Ataman burada önemli bir yatırıma imza attı. Helal olsun. Doğduğu topraklara yatırım yapıyor. Tonya insanının insana baktığında güven veren halini başka yerde göremezsiniz. Biz emrinize amadeyiz. Vatandaşımızın istediği her şeyde hizmet etmeye hazırız. Bu bizim için bir ayrıcalıktır. Atilla ataman iyi bir adım attı. Şurada öyle bir adım ortaya koydu ki bu standardın altına kimse düşemez. Atilla Ataman’a helal olsun’ dedi.