61SAAT HABER SERVİSİ - İçişleri Bakanı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu’nun oğlu Engin Levent Soylu Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen nikah töreni ile hayatını Saadet Nur Minder ile birleştirdi.  Genç çiftin nikah şahitliklerini ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile  Başbakan Binali Yıldırım yaptı.  İmzaların atılmasının ardından genç çifte mutluluklar dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aynı yastıkta kocasınlar. İnşallah ömür boyu mutlu olurlar” dedi. 4 temennisini tekrarlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah Kerim..” ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından evlilik cüzdanının gelin Saadet Soylu’ya verdi.  

Nikah töreninin ardından aile fotoğrafı çekildi...
Bakan Soylu’nun en mutlu günlerinden biri olacak olan bu nikah töreni öncesinde Haliç Kongre Merkezinde kokteyl verildi.
Yüzlerce kişinin katıldığı nikah töreninde Trabzon ve yurdun çeşitli yerlerinden gelen davetliler oğlunu evlendiren Bakan Soylu’yu tebrik etmek uzun süre kuyrukta bekledikleri görüldü.
Araçların trafik oluşturduğu nikahta Bakan Soylu’da gelen bütün davetlilerin elini sıkarak ‘Hoş geldin’ dileklerini iletti.