Kurban Bayramının 3. Gününde memleketi Trabzon’a gelen İçişleri Bakanı ve Trabzon milletvekili Süleyman Soylu, yoğun bir programla Trabzon’u resmen arşınladı. Dün gece geç saatlerde Trabzon’a gelen ve sabah ilk olarak saat 10?00’da Trabzon Büyükşehir Belediyesinde ki Halkla Bayramlaşma törenine katılan Bakan Soylu, daha sonra Bahçecik Mahallesinde ki Trabzon Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunlarının 25 yıldır süre gelen bayramlaşma törenine katıldı.
Bu ziyaretten önce ilk olarak Bahçecik Mahallesinde ki esnafla bayramlaşan Soylu, törene katıldıktan sonra da Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun Trabzon İl Temsilciliğinde ki törene katıldı. Buradanın ardından da Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde AK Parti İl Başkanlığının bayramlaşma törenine katıldı.
Burada da partililerle bayramlaşan Soylu, daha sonra ise Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine geçti. Bordo-Mavililerin tesislerinde de yöneticiler, futbolcular ve bordo-mavililerin taraftarları eski ve yeni yöneticileriyle bayramlaşan Soylu’nun yoğun programına Of İlçesinde devam edeceği bildirildi.