61SAAT HABE SERVİSİ

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan bayi ağını genişleterek Trabzon’da Seramik Dünyasını açtı.

Açılışa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Seramik Dünyası sahipleri Adnan Öksüz, Mustafa Kırıcı, Şenol Sürül, Murat Çanbakkal ile çok sayıda mimar mühendis ve davetliler katıldı.

“SON TERÖRİST”
Açılışta konuşan bakan Soylu yaşam standartlarını daha iyi seviyelere yükseltirken devletin aklının Güneydoğu’da olduğunu altını çizerek, “Günümüzün 24 saat şehrimizin yaşam standartlarını daha iyi seviyelere taşıyabilmek için gayret ediyoruz. 5 milyonluk bir eserin açılışını burada gerçekleştiriyoruz. Ama yüreğimizin bir parçası Güneydoğu’da. Güneydoğu’da bu ülkenin birliğini beraberliğini engellemek adına mücadele edenler var. Orada şahadete koşan evlatlarımıza çok şey borçluyuz. Bu ülkenin bütünlüğünü kimsenin oyunlarına bırakmayacağız. Oradaki yiğitlerimiz bizim kahramanlarımızdır. Biz bunun farkındayız. Bir taraftan AB ile geri kabul anlaşması ve vize muvaffakiyeti konusunda adımlarımızı gerçekleştiriyoruz, tüm engellemelere rağmen bunları gerçekleştiriyoruz. Son terörist bertaraf edilinceye kadar bu mücadele devam edecektir” dedi. Bu sözler üzerine davetliler bakan Soylu'ya alkışlarla destek verdi.

“BURADA GÜZEL BİR TİCARET OLACAK”
“Bugün hakikaten bahar ile birlikte yepyeni bir heyecana adıma atıyoruz. Bu heyecanı bize sağlayan çok değerli müteşebbislere teşekkür ediyoruz. Trabzon’umuza her güzel şey yakışıyor. Burada güzel bir ticaretin gerçekleşeceğine, en yüksek seviyede bir hizmet kalitesi gerçekleşeceğine inanıyorum”
Trabzon Seramik Dünyası’nın 800 m2 showroom, 300m2’lik depo alanı ile banyo mutfak ve tüm yaşam alanları için kullanılabilecek seramik, granit karolardan oluşan yüzlerce ürün çeşidi ve vitifiye ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor. 

SERAMİK DÜNYASI TRABZON’DA
Açılışta konuşan Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M.Süreyya Çağlar, Trabzon Seramik Dünyası sahipleri Adnan Öksüz, Mustafa Kırıcı, Şenol Sürül ve Murat Canbakkal’ı tebrik ederek , “Seramiksan kaliteli hizmet anlayışıyla bayi ağını genişletmeye devam ediyor. Bayilerimiz aracılığıyla müşteri memnuniyeti ilkesini tüm Türkiye’de uyguluyoruz. Sektörün deneyimli firması Trabzon Seramik Dünyası ile başlayan verimli iş birliğimizin uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum. Trabzon Seramik Dünyası’na bol kazançlı günler diliyorum” dedi.