61SAAT HABER MERKEZİ: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun özel davetiyle Akyazı’daki Şenol Güneş Stadyumu’nun açılışına geniş bir katılımla davet edilen Mardin’deki Trabzonsporlu taraftar, Trabzon’da kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini ifade ettiler. Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’daki 10 binlerce Trabzonspor taraftarı adına Trabzon’a geldikleri ifade eden Mardin Trabzonspor taraftar derneği ve Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı İbrahim Aydın, ‘Biz burada Anadolu kulüplerine her zaman örnek olan, Türkiye’nin başı dik anlı açık olan takımı Trabzonspor’umuz için varız.

Onbinlerce taraftarımız ile Trabzonspor’umuzu yürekten destekliyoruz. Bizi Akyazı Şenol Güneş Stadyumu’nun açılışına davet eden Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya ne kadar teşekkür etsek azdır. Teşkilat başkanlığı döneminden beri bizleri hiç ama hiç unutmayan, Türkiye’de her yerde olduğu gibi bölgemizde de büyük taktir ve ilgi gören Bayın Bakanımız’ın daveti bizleri ne kadar mutlu etmiştir anlatamam.

Trabzon’a geldiğimizde bize gösterilen ilgi alaka, ağırlama, nezaket, kardeşlik. Kendimizi evimizde gibi hissettik ve Trabzonsporlu olmaktan bir kez daha gurur duyduk. Allah birliğimizi bozmasın, Allah Sayın Bakanımıza da güç versin. Trabzonspor’umuzunda her zaman yanındayız.  Belki yenilebilir, belki durumu kötü olabilir ama biz ölene kadar Trabzonspor’umuzun topyekün arkasında olacağız’ ifadelerini kullandı.