İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da Şule Akdoğan ve Yasin Erdem Usta'nın düğününe katıldı.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, “Benim için çok daha farklı ve anlam ifade ediyor. Kız kardeşimin oğlu. Bu tanıklığı sizlerle beraber yapmaktan büyük onur duyduk. Mutluluklar diliyorum” dedi. 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, “Ben de bu genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah bir yastıkta kocatsın diliyorum” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Akdoğan ve Usta ailelerinin bu güzel günlerinde birlikteyiz. Birbirinize çok yakışmışsınız. Allah nazarlardan korusun inşallah. Buradaki herkes sadece bir nikaha şahadet etmek için burada değiller. Aynı zamanda bütün hayatınız boyunca her türlü zorluğun size kolay olması için dua için buradayız. Buraya gelen her bir adım duadır. Güzel bir yolculuğa başlıyorsunuz. Sizden bir isteğimiz var. İkiniz de pırıl pırılsınız. Sizi bugüne getiren anne babalarınız var. Bizim sizden ufak bir isteğimiz daha var. Annelerinizi ve babalarınızı birbirinizden biraz daha fazla sevin. Haneniz mutluluk dolar. Örnek bir Türk ailesi ve müslüman aile olun” dedi.