Trabzon’un Ortahisar İlçesi Karşıyaka Mahallesinde yaşayan üç çocuk sahibi Ahmet ve Nurcan Satılmış çiftinin işitme kaybı olan küçük çocukları Elif, artık duyabilecek. Ekonomik dalgalanmadan ötürü yaklaşık 5 aydan beri bir türlü biyonik kulak ameliyatı olamayan minik Elif, Sağlık Bakanlığının devreye girmesiyle mutlu sona ulaştı. Elif, cihazın temin edilmesinin ardından Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ameliyat oldu. 

RTÜ Öğretim Görevlisi Yardımcı Doç. Dr. Emine Demir’in gerçekleştirdiği başarılı ameliyat ile Elif Satılmış hayata adeta yeniden başlayacak. Elif’in annesi Nurcan Satılmış, “Kazımı çift taraflı koklear İmplant oldu. Çalmadığımız kapı, aramadığımız yetkili kalmamıştı. Doktor Emine Demir hanım bize çok destek oldu. Onun verdiği mücadelesiyle bakanlık çift taraflı koklear implant ameliyatını onayladı. Kazım 4 hafta sonra dış cihazları takınca inşallah duyabilecek” dedi. 

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun kendilerine çok yardımcı olduğunu belirten Anne Emine Demir, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.  (Hüseyin Terzi - Sonnokta)