RİZE Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan bayramlaşma çadırında Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ile karşılaşan Belediye eski Başkanı Halil Bakırcı, Bayraktar’ın elini havada bıraktı. 

RİZE'DE binlerce insanın bir araya geldiği ve geleneksel hale gelen bayramlaşma töreni yine Cumhuriyet Meydanında kurulan çadırda gerçekleştirilirken, Halil Bakırcı ile Nusret bayraktar arasında yaşanan bayramlaşmama anı Çay TV kamerasına yansıdı...

Rize Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan bayramlaşma çadırına Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize Milletvekilleri Hasan Karal ile Nusret Bayraktar, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay İsmet Cansaran, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, daire amirleri, oda başkanları ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş bayramlaştı.

Yaklaşık 2 saat süren bayramlaşma törenine, eski belediye başkanı Halil Bakırcı ile Rize Milletvekili Nusret Bayraktar arasındaki bayramlaşmama görüntüsü damgayı vurdu. Protokol ile bayramlaşan Halil Bakırcı, sıra Nusret Bayraktar’a geldiğinde adeta kendisini görmezden geldi. Bakırcı, Bayraktar’ın bayramlaşmak için kendisine doğru uzattığı elini görmezden gelerek milletvekilinin elini havada bıraktı. Bu arada protokolde kısa süreli bir şaşkınlık yaşanırken AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Artan, Bayraktar’ın havadaki elini alarak olayın geçiştirilmesine katkı sağladı.