Kuran Kursunun tüm müştemilatını ayrı ayrı ziyaret eden Bakan Yardımcısı Balta, Günnar ve beraberindeki il yöneticileri sınıflardaki öğrencilerle özel ilgilendi. Hafızlık ve hafızlığa hazırlık sınıflarında bulunan öğrencilere hitap eden Bakan Yardımcısı Muhammet Balta,“Bulunduğumuz mekan her anlamıyla mükemmel. Sizlerde buranın parlayan yıldızlarsınız. Bu kursun yapımında emeği geçenlerden ve sizlere bu eğitimi veren hocalarımızdan Allah Razı olsun” dedi.




ADNAN GÜNNAR: “SİZLER BİZİM GÖZBEBEĞİMİZSİNİZ”

AK Parti Trabzon İl başkanı Dr. Adnan Günnar’da konuşmasında “Sizler bizim için çok önemlisiniz, sizler bizim gözbebeğimizsiniz. Derslerinize çok iyi çalışın ve milletimizi duada unutmayın. Sizlerin daha iyi eğitim alması için tasarlanmış bu yerin yapımında emeği geçen başta iş adamlarımız olmak üzere burada sizlere dersler veren çok değerli hocalarımızdan da Allah razı olsun” dedi. 





HALİL KÜÇÜK:BİZLERE POZİTİF ENERJİ VERDİNİZ”

Kur'an Kursu Yaşatma Derneği Başkanı Halil Küçük ziyaretten duyduğu memnuniyetlerini ifade ederek şunları söyledi: “Değerli Bakan yardımcımız ve İl başkanımızın Kuran Kursumuzu ve öğrencilerimizi, ziyaret ederek bizleri ziyadesiyle onurlandırmıştır. Kendilerine teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun. Bu tür ziyaretler bizim ve öğrencilerimizin motivasyonu artırıyor. Konuşmalarıyla, yön göstermeleriyle bizlere pozitif enerji vermektedir. Sağolsunlar.”dedi.





“TÜRKİYE’NİN EN İYİ KURAN KURSU”

Çiçekli Kız Kuran Kursu Kurs öğrencilerimize daha kaliteli eğitim-öğretim vermek için, vatandaşların yardımları ile hizmet veriyor.Kuran Kursu yatılı 400 öğrenciye hizmet verirken Ülke çapında yetiştirdiği başarılı öğrencilerle dikkatleri çekiyor. Diyanet İşleri başkanlığının düzenlemiş olduğu hafızlık yarışmalarında Türkiye birincilikleri elde eden Kuran Kursu öğrencileri aynı zamanda örgün öğretimde de eğitimlerini görmeye devam ediyor. Kursta, temel dini bilgiler,hafızlık ve Kur'an-ı kendi dilinden anlama eğitimi verilmekte. Kuran Kursunda yirmi hoca hanım ve gönüllü hocalar görev yapmakta.