Trabzon'da kitap şöleni 'Trabzon'da Kitap Zamanı 2' etkinliğiyle devam ediyor. Çok sayıda kitap evinin ve toplamda 50 yazarın katılacağı  etkinliğin yedinci gününde ziyaretçi sayısı 80 bine ulaştı.

Çok sayıda öğrenci ve Trabzonlunun katıldığı etkinlikte vatandaşlar yazarlarla ilk kez tanışmanın heyecanını yaşarken 21 Şubat'ta başlayan etkinliğin önemli günlerine gelindi.

 Usta yazarlardan Tuncel Altınköprü, Harun Çelik,  Serkan Türk, Ahmet Günbay Yıldız, Erdal Demirkıran, Tarık Uslu, Ömer Sevinçgül ve Uğur Biryol gibi ünlü isimler Trabzon'da Zorlu Grand Otel'de Trabzon'da Kitap Zamanı 2 etkinliğinde kitap severlerle bir araya geldi. Trabzon'dan çok yoğun katılımın olduğu etkinlikte hafta sonu adeta yazar şölenin olacağı öğrenildi.

Banu Avar ve Canan Tan gibi ünlü yazarların katılacağı hafta sonu programında bir çok yazarda okurlarıyla bir araya gelecek.

Kısa söyleşilerle birlikte imzanın dağıtılacağı Trabzon'da Kitap Zamanı 2 etkinliğinin hafta sonu programı ise şöyle, yarın (1 Mart 2014) Canan Tan, Ahmet Günbay Yıldız, Tarık Uslu, Mehmet Şamil, Hakan Günday, Necmettin Alkan, Aret Vartanyan, Mustafa Armağan, Hayrettin Orhanoğlu,  Metin Özdamarlar ve Yavuz Bahadıroğlu olmak üzere toplamda 11 yazar sevenleriyle bir araya gelecek. Pazar (2 Mart 2014) günü ise sevilen yazarlardan Banu Avar, Canan Tan, Aşkım Kapışmak, Sinan Yağmur ve Bilal Sami Gökdemir kitap severlerle birlikte 'Trabzon'da Kitap Zamanı 2'de bir araya gelecek. Katılımın ücretiz olduğu etkinlikte yazarlarla bire bir sohbetlerinde mümkün olabileceği beliritldi.