61SAAT HABER SERVİSİ - SERKAN KILINÇ

CANLI TAKİP


12:18 - Başkan Binali Yıldırım, Cuma namazını kılmak üzere Gülbaharhatun Cami'ne geldi.

12:01 - Başbakan Yıldırım'ı Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve yöneticileri karşıladı.

11:56 - Başbakan Binali Yıldırım, başbanlığa ait uçakla Trabzon'a geldi.

09:22 -
Başbakan Binali Yıldırım için olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. Meydan Parkı civarında çöp kutuları, araçlar ve vatandaşlar arandı.

08:05 - Trabzon Atatürk Alanı'nda Başbakan Binali Yıldırım'ın halka sesleneceği alan tamamlandı.

Başbakan olduğundan itibaren ilk kez Trabzon’a gelecek olan başbakan Yıldırım için Atatürk Alanı’nda hazırlıklar tamamlandı.

Trabzon’a sabah saatlerinde gelecek olan başbakan Yıldırım, Trabzon Valiliği’ne yapacağı ziyaretin ardından Cuma namazını Trabzon Valiliği yakınında buluna Gülbahar Hatun Cami'nde kılacak ardından kendisini için hazırlanan platforma gelerek 13.00’da vatandaşa seslenecek.

Alanda inşaatı devam eden eski belediye binası üzerine ise Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin projelerinin bulunduğu pankart asılması dikkat çekerken Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in Başbakan Yıldırım için övücü sözlerin yer aldığı pankartların asılması gözlerden kaçmadı