61SAAT HABER SERVİSİ - HASAN TÜNCEL , SLOVENYA -
Trabzonspor’da göreve gelen Ünal Karaman Slovenya’nın Ljubljana şehrine bağlı Kranj kasabasındaki Slovenya Futbol Federasyonuna bağlı tesislerde yaptığı 12 günlük kamp ile ilk etap çalışmalarını sonlardırdı.

Kamp ile ilgili görüştüğümü Trabzonspor’u saniye saniye takip eden basın mensupları başka bir seçenek sunmadan Ünal Karaman’ı seçti.

Karaman’ın takıma ruh kattığını söyleyen basın mensuplarının yorumları dikkat çekti. 

İŞTE O YORUMLAR

Karaman yıllardır futbolun içinde olan bir insan bir çok takımda teknik direktörlük yapmasına rağmen Trabzonspor ile iyi bir ivme yakaladı. Trabzon’un ve Trabzonspor’un ruhunu iyi bilen bir adam. Trabzonspor kampında çalışma temposuyla adeta futbolcuların pestili çıkıyor. Karaman'ın takım üzerindeki  etkisi büyük. Tek eksik transferler. Bir an önce gelirse her şey dahada iyi olcak.


Geçtiğimiz sezondan beri ayrılacakları söylenen oyunculara kampta sarılması ve yeni yönetimin gelişi ayrı bir hava kattı. Karaman’ın başta olduğu apaçık belli oluyor. Oyuncuların büyük saygısını kazanmış. O da aynı saygıyı oyuncularına duyuyor.


Trabzonspor kampının yıldızı bana göre Ünal hoca, oyuncular kadar çalışkan ve hırslı. Antrenmanlardan sonra oyuncular dinleniyor ama o calışmaya devam ediyor. Sıkıntılara rağmen takım  için büyük bir enerji olmuş.