AK Parti Trabzon Ortahisar Belediye Başkan adayı Av. Ahmet Metin Genç, Proje Tanıtım Toplantısını Zorlu Grand Otel’de yaptı. 
Proje tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan Ahmet Metin Genç'e Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu'ndan destek geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu ise, “tebrik ediyoruz. Hakikaten önümüzdeki döneme ilişkin çizdiğiniz çerçeve, ortaya koyduğunuz vizyon takdire şayan. Büyükşehir Belediyemizin açıkladığı projelerle örtüşen ve bir çok noktada onları tamamlayan yaklaşımla projelerinizi hazırlamanız bizler için çok kıymetli.. 
3 – 3,5 aydır beraberiz. Ortahisar ilçemiz şehrimizin yüzde 40’ını oluşturan parçası. 
Ortahisar’da da bu dönem için Ahmet Metin Genç ile değerli kardeşimle çok yakın mesaimiz oldu. 

Açıklanan projelere çok geniş yelpazeye sahip. Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç, bunun farkında.. Burada bugün değerli belediye başkanımız, hazırladığı bütün projelerin sahibi büyükşehir belediye başkanıdır.. Sizlerin sağlayacağı destekle bu projeleri tek tek birlikte hayata geçireceğiz. Bu şehir bu projelerle bir başka kazanımı elde etmiş olacak. 
Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeleri takım ruhunda çalışırlar. O şekilde bir sinerji oluşturarak Trabzon’un tamamına hizmet ederler." ifadelerini kullandı.