Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş basında yer alan “Demokrasi nöbetinden dönen vatandaşlara gece tarifesi uygulanmasın” haberleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

ÇOK SAYIDA TEŞEKKÜR TELEFONU GELDİ
Başkan Altuntaş, şoför esnafının bugüne kadar ne gerekiyorsa yaptığını ve bundan sonra da yapmaya hazır olduğunu belirterek şunları söyledi: “15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, sokağa çıkın çağrısı üzerine Trabzonlu vatandaşlarımız meydanlara aktı. O gece, çok sayıda dolmuş esnafı arkadaşımız da bu çağrıya destek vermek için vatandaşlarımızı ücretsiz olarak meydanlara taşıdı. Bu yönde odamıza teşekkür telefonları geldi ve o şoför arkadaşlarımızı tebrik ettiler.

SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR
İlk geceden itibaren üzerine düşen görevi layıkıyla yapan dolmuş esnafı arkadaşımızın, demokrasi nöbetinden dönen vatandaşlarımızdan gece tarifesi almaması konusundaki isteği değerlendirip neler yapabiliriz konusunda bir çalışma yapacağız. Hem dolmuş esnafı arkadaşlarımızı, hem de vatandaşlarımızı mağdur etmeden ne yapılabilirsek bunu konuşup, hayata geçiririz. Unutulmamalıdır ki söz konusu vatanda gerisi teferruattır…”