Beynini 
kiraya vermiş 
hain cuntacılar!

‘Asker görünümlü teröristlere, bu millet geçit vermemiştir!

Trabzon Şoförler Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş 15 Temmuz gecesi gerçekleşen Darbe girişimini kınayarak, ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız mesajı verdi. Destansı bir direniş örneği sergileyen Türk milletinin darbeye izin vermediğini belirten Altuntaş şunları söyledi: “15 Temmuz’da yapılan darbe girişimine karşı yurt genelinde meydanlarda, ülkesine ve milli iradeye sahip çıkan milletimiz, tankların önüne yatarak, gövdesini barikat yaparak darbenin püskürtülmesinde önemli bir rol oynamıştır.

MİLLETİN İRADESİNE DARBEYE KALKIŞTILAR

Milletin iradesine karşı kalkışma yapan, Milletin Başkomutanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğanı, milletin iradesinin tecelligâhı olan TBMM’yi ve Başbakanını, Milletin güvenliğini sağlayan Genelkurmayını ve MİT’ini bombalayan beynini kiraya vermiş hain cuntacılar, kirli emellerine ulaşma noktasında engel olarak gördükleri insanımızın iradesine darbe vurmaya kalktı. Sivil insanlara namlu doğrultarak, kendi silah arkadaşını gözünü kırpmadan vurmuş, emniyet mensuplarını ve binaları yaylım ateşine tutmuş ve bunun sonucunda çok sayıda insanımızı hunharca şehit etmiştir.

ASKER GÖRÜNÜMLÜ TERÖRİSTLER

Destansı bir direniş örneği sergileyen Türk milleti, hainlerin önünde canı pahasına set oluşturarak, kurumların işgal edilmesini engelledi. Milletin üzerine kurşun yağdıran asker görünümlü teröristlere geçit vermeyen şehitlerimizi unutmayacağız ve unutturmayacağız.
DOLMUŞLARIMIZI BAYRAKLARIMIZLA SÜSLEDİK
Bu darbe girişimi kınamak için dolmuşlarımızı Türk bayraklarımızla süsledik. Bu bayrağın yere düşmesine müsaade etmeyiz. Darbelerden ve cuntacılardan asla korkmuyoruz. Dolmuş esnafı olarak bugüne kadar üzerimize ne düşüyorsa yaptık ve yapmaya da hazırız.”