Her iki tüpünde hizmete açılmasıyla birlikte bölgedeki çalışmalara devam edileceğini kaydeden Bıyık, altyapı ve çevre düzenlenmesi çalışmalarının tamamlanmasıyla bölgenin cazibe merkezi olacağını söyledi. 

Kaşüstü’deki dal-çık’ın sadece Yomra’ya değil, Doğu Karadeniz’e hizmet vereceğini kaydeden Başkan Bıyık şunları kaydetti: “Karayolları Genel Müdürlüğünce, Kaşüstü Mahallemizde yapımına devam edilen tünel yolun (dal-çık) ikinci tüpü de tamamlanarak bayram öncesi hizmete açılmıştır.

Bölgedeki çevre düzenlemesi ve diğer çalışmalara bayramdan sonra da ivedilikle devam edilecektir.

Sadece Yomra sakinlerine değil, tüm Doğu Karadeniz'e hizmet verecek olan yolun ilçemize kazandırılmasından ötürü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan'a, Karayolları Genel Müdürü Abdullah Uraloğlu'na, Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş'a, 24 saat esasına dayalı olarak çalışan yüklenici ve taşeron firma çalışanları ile emek ve katkı veren herkese Yomra halkı adına teşekkür ederim. Ayrıca mahalle sakinlerimize ve esnaflarımıza özellikle teşekkür ediyorum.

Bölgede sürdürülen çalışmalar en çok mahalle sakinlerimiz ve esnaflarımızın hayatını zorlaştırdı. İnşallah çalışmaların tümüyle tamamlanmasıyla bölgedeki sorunlar çözüme kavuşacaktır.”